.
Ludi Metallici Radio Show

divendres, de juny 04, 2010

VIVID REMORSE en concert

.
VIVID REMORSE anuncia 2 concerts abans d'entrar a gravar el seu nou treball
VIVID REMORSE anuncia 2 conciertos antes de entrar a grabar su nuevo trabajo


Bones, família!!

Com molts ja sabeu, Vivid Remorse gravarem el nostre primer disc de llarga duració durant el mes de Juliol, però abans farem un parell de concerts per tancar-nos a l'estudi amb un bon sabor de boca. El primer concert serà el dia 11 al bar HIJOS DE CAÍN, a Bogatell (Marina), amb els convidats MEAN MACHINE ( http://www.myspace.com/deathvalleyofficial ) obrint la nit. Durant aquest concert tocarem tots els temes que formaran part del disc i, com sempre, algunes versions per a que disfruteu amb uns clàssics i us animeu a cantar amb nosaltres. Us adjuntem el cartell en aquest correu i us recordem que serà gratuit i que començarà a les 22:00 hores.
Sobre els dia 12, us avançem que tocarem a Poble Sec, a l'aire lliure, a l'avinguda Paral.lel i per la tarda, però ja us informarem més endavant.

També us deixem el link de l'entrevista que ens van fer a la web SUBTERRANEO HEAVY en un reportatge sobre el thrash a Catalunya amb 5 de les bandes més representatives actualment dintre de l'escena underground.

http://subterraneoheavy.com/webzine/archives/10823

Ens veiem el dia 11 doncs :)

SALUT I METALL! \m/_

www.myspace.com/vividremorse

-----------------------------------------

Buenas, familia!

Como muchos ya sabéis, Vivid Remorse grabaremos nuestro primer disco de larga duración durante el mes de Julio, pero antes haremos un par de conciertos para encerrarnos en el estudio con un buen sabor de boca. El primer concierto será el día 11 en el bar HIJOS de Caín, en Bogatell (Marina), con los invitados MEAN MACHINE ( http://www.myspace.com/deathvalleyofficial ) abriendo la noche. Durante este concierto tocaremos todos los temas que formarán parte del disco y, como siempre, algunas versiones para que disfrutéis con unos clásicos y os animáis a cantar con nosotros. Os adjuntamos el cartel en este correo y os recordamos que será gratuito y que comenzará a las 22:00 horas.
Sobre los 12, le avanzamos que tocaremos en Poble Sec, al aire libre, en la avenida Paral.lel y por la tarde, pero ya os informaremos más adelante.

También os dejamos el link de la entrevista que nos hicieron en la web SUBTERRANEA HEAVY en un reportaje sobre el thrash en Cataluña con 5 de las bandas más representativas actualmente dentro de la escena underground.

http://subterraneoheavy.com/webzine/archives/10823

Nos vemos el día 11 pues:)

SALUD Y METAL! \m/_

www.myspace.com/vividremorse

.