.
Ludi Metallici Radio Show

dilluns, de juny 07, 2010

MOVE YOUR FUCKING BRAIN FEST VI

.
Castellano debajo
Els companys de Metal Defenders ja tenen tancat el cartell per l'edició d'aquest any:


3-07-10 Molins de Rei (Barcelona)
PROSTITUTE DISFIGUREMENT + PUTRIDITY + GOROD + CEREBRAL EFFUSION + PROFUNDIS TENEBRARUM + ERED + VRADEMARK UNPRISED

Ara ja podem confirmar a TOTS els grups: els holandesos PROSTITUTE DISFIGUREMENT que amb el seu death metal realment atronador seràn els magnáfics caps de cartell d'aquest Move 6, vindran acompanyats per els PUTRIDITY que, directament des de Turí (Italia) vindran a brutalitzarnos. ¡Però això no és tot! Els francesos death-tècnics GOROD vindran també a fer les delícies de tots aquell amants de la tecnicitat i la canya musical. Ademés, CEREBRAL EFFUSION baixaran expresament de terres euskaldunes per repartir leña a tort i a dret PROFUNDIS TENEBRARUM pujaran a lo mateix des de València per expandir la foscor del seu black presentant nou disc; i com a grups "locals" ERED continuaran la tenebrosa onada de black metal, VRADEMARGK presentaran disc a base de tralla death i, UNPRAISE donaran la seva millor tralla a totes les hordes del Move. Quins tres grups "locals" eh? ;)

¡Ja està! I ara lo de sempre: Ja sabeu que teniu una BARRA IMMENSA A PREUS MOOOOOOOOOLT ASSEQUIBLES (teniu en compte que el "botellón" pot deixar-nos sense economia per altres anys :P!), i un magnífic SERVEI DE BOCATAS fins a altes hores de la matinada (o fins que us els devoreu tots xD). Ens deixem alguna cosa?

Clar que si!! L'adreça! Això serà en el nostre ja conegut Death Field EN L'AVINGUDA DE COLLSEROLA (POLÍGON RIERA DEL MOLÍ), EN MOLINS DE REI (BARCELONA) . Ara si que si. Tot dit queda.

Si teniu qualsevol dubte, no dubteu en escribir-nos a MYFBEF@metaldefenders.com, metaldefenders@metaldefenders.com o a info@metaldefenders.com.

¡¡Ens veiem per desfer-nos les cervicals, el 3 DE JULIOL!!

¡¡Salut y STAY METAL!!

-------------------------------------------------

Ahora ya podemos confirmar a TODOS los grupos: los holandeses PROSTITUTE DISFIGUREMENT que con su death metal realmente atronador serán los magnánimos cabezas de cartél de este Move 6, vendrán acompañados por los PUTRIDITY que, directamente desde Turín (Itália) vendrán a brutalizarnos. ¡Pero eso no es todo! Los franceses death-técnicos GOROD vendrán también a hacer las delicias de todos aquellos amantes de la tecnicidad y la caña musical. Además, CEREBRAL EFFUSION bajaran expresamente de tierras euskaldunas para repartir leña a diestro y siniestro; PROFUNDIS TENEBRARUM subirán a lo mismo desde València para expandir la oscuridad de su black presentando nuevo disco; y a modo de grupos "locales" ERED continuarán la tenebrosa ola de black metal, VRADEMARGK presentarán disco a base de trallazos death y, UNPRAISE darán su mejor tralla a todas las hordas del Move. Vaya tres grupos "locales" eh? ;)

¡Ya está! Y ahora lo de siempre: Ya sabéis que tenéis una BARRA IMMENSA A PRECIOS MUUUUUUUUUY ASEQUIBLES (tened en cuenta que el botellón puede dejarnos sin economia para otros años :P!), y un magnífico SERVICIO DE BOCATAS hasta altas horas de la madrugada (o hasta que os los devoreis todos xD). Nos dejamos algo?

Claro que si!! La dirección! Esto será en nuestro ya conocido Death Field EN LA AVENIDA DE COLLSEROLA (POLÍGONO RIERA DEL MOLÍ), EN MOLINS DE REI (BARCELONA) . Ahora si que si. Todo dicho queda.

Si teneis cualquier duda, no dudéis en escribirnos a MYFBEF@metaldefenders.com, metaldefenders@metaldefenders.com o a info@metaldefenders.com.

¡¡Nos vemos, con los cuellos por descuajeringar, el 3 DE JULIO!!

¡¡Salud y STAY METAL!!


.