.
Ludi Metallici Radio Show

dijous, de maig 10, 2012

ENTROPIA "Konjur de Creació" - Nou Treball


VOLIAC R. PRODUCCIONS i ANARKOSATANISME RECORDS

Després d'una llarga temporada de silenci per part nostre ens complau anunciar-vos la imminent edició del nostre segell en col·laboració amb Anarkosatanisme Records:

ENTROPIA està de retorn!!!!


"KONJUR DE CREACIÓ"


Entropia tornen, després d'un retir espiritual, els caps visibles de la mística proletària, els més avançats apologetes de l'anarkosatanísme, així com del mestratge del missatge. Després d'aquest impàs , Selrak i Karkassa fan un viatge interior i de recolliment per reforçar l'essència del missatge i la idiosincràsia d'els abanderats d'aquest corrent revolucionari.
La incorporació de la Morwen i l'Inmä porta al grup a desenvolupar i evolucionar la seva música des del seu Brutal Grind Death fins al Brutal Drone Doom actual on es continua amb els ritus iniciàtics, ja habituals en la formació, però anant un pas més endavant amb les danses ritualístiques aportades per la Morwen i l'Inmä que junt amb la pesant i ultra fosca oferta musical impulsen la propagació del missatge i consolida la mística anarkosatànica.
"Konjur de Creació" és la punta del iceberg del nou monstre, ja no sol en l'aspecte sonor, però també, en imatges amb un videoclip que ens remet a l'escola alemanya de començaments del segle XX, creat per aquestes ments inconformistes i irreductibles en el seu llarg camí de fidelitat ideològica de les seves premisses i que serveix d'avançament al seu següent treball complet previst per la segona part de l'any.  


ENTROPIA anarkosatanisme
Katalonian Brutal Drone Doom Antifa

ENTROPIA "KONJUR DE CREACIÓ" 
single 17'48" + video film 20'33"

Edita, Distribueix, Management & Booking

ANARKOSATANISME RECORDS
Karles A. +34 655966733 

VOLIAC R. PRODUCCIONS


4 comentaris:

Man and Van ha dit...

nice blog

man with a van london ha dit...

good blog
man and van
man and van london

Minicab ha dit...


Nice Blog!
www.movingantiquefurniture.com

suprememanvan.com ha dit...

Thanks for sharing. suprememanvan.com with a van moving service look after any moving requirements you may have. with a van moving service look after any moving requirements you may have. We operate at the best level possible at some of the most competitive prices.