.
Ludi Metallici Radio Show

dimarts, de desembre 01, 2009

KANYA a Sant Climent 2010

.
Us deixem el comunicat fet per la gent del Kanya referent l proper festival de l'any que ve:


Temps era temps, a una vil.la anomenada Sant Climent de Llobregat, s´organitzava un festival : Kanya!!! A Sant Climent Fest

La idea principal i original d´aquest esdeveniment era recolzar les bandes nacionals i, en particular, de l´escena catalana. Degut a la repercusió que va tindre la segona edició amb Avulsed, Vidres a La Sang i The Bleeding Sun, moltes bandes internacionals van mostrar interès per oferir les seves inquietuts musicals amb nosaltres.

Cada any era millor i costava de superar, però els seus organitzadors no es donavan per vençuts. Va arrivar el moment de preparar el festival del 2010 i el llistó era molt alt. Què es podía fer perque fós una cosa realment especial? Com aconseguir un dia que consistís només a pasar-ho bé entre amics de veritat?

Ja està!!! El Jose (amb resaca després del Raven Fest) va veure el cel obert: Tornem als orígens i fem un festival que sigui gratuït per el públic, per els que pateixen crisi i per els que no (ja que portar bandes de fora representava ficar entrades per cobrir despeses) i que torni a recolzar la música feta aquí.

Però hi ha tantes bandes tant bones.... Hi ha tants amics entre elles.... Difícil escollir, realment difícil i complicat. De fet, n'hi han per a fer tranquilament dues setmanes de festivals diaris i amb qualitat. Bé doncs, fem una cosa: aquest any algunes de les millors bandes catalanes i per anys posteriors complementar el cartell amb altres de fora de Catalunya, que era la idea principal.

Així doncs, omplirem Sant Climent de metaleros i de amics.

Us atreviu a sobreviure a un festival que consisteix en 12 hores de bona música (per a totes les edats, i amb la llibertat d´entrar i sortir quant es vulgui), de bona companyia, on no faltarà servei de barra a preus populars, amb prous lavabos que poden garantir la cobertura a tot el públic assistent, servei d'autobussos gratuït des de Viladecans a la Sala i vicecersa i on hi haurà un escenari professional amb 12000W de so i 30000W de llum, pantalles gegants laterals i darrera de l'escenari, amb stands de música, llibres i roba?

Si és així, us esperem el 6 de Febrer del 2010 al Casal de Cultura de St. Climent de Llobregat. Tot començarà a les 16:00 h puntualment i acabarà a les 4:00 h també puntualment.

Si voleu saber com és la Sala, fotos i videos de edicions anteriors, entreu a myspace.com/kanyaasantcliment

Les bandes són:
VIDRES A LA SANG, FOSCOR, ENTROPIA, MOONLOOP, ERED, KABAL, INDECADENCE, SETGE, STEELGAR, CARNACA, EL KASO URKIJO i BETWEEN THE FROST. (Aquest no és l'ordre del cartell).

Us esperem!!!!