.
Ludi Metallici Radio Show

dimecres, d’abril 28, 2010

BRUTOLOGOS VI

.
El proper 15 de Maig, PRODUCCIONES RARAS engega la sisena edició dels seu festival BRUTOLOGOS, pot ser el més bèstia de tots els fets fins ara!!!!

El próximo 15 de Mayo, PRODUCCIONES RARAS arranca la sexta edicón de su festival BRUTOLOGOS, puede que el más bestia de todos los hechos hasta la fecha!!!!



Hola de nou Brutólogos ...!!! Aquesta Edició ve més fort que mai, com podeu comprovar seran 12 les bandes per fer una descàrrega total en Itero de la Vega (Palencia). A l'AIRE LLIURE en aquesta ocasió i amb un lloc per acampar la nit anterior i la següent. La cita inexcusable per amants d'aquests estils serà el proper dia 15 de Maig de 2010 des les 12:00 PM "puntual". Les entrades estaran a la venda als punts habituals de la zona Brutologa: La Pelu-LOQUERÍA (Córtate Stilismo)-DISCOS CENTER-ESTACIÓ SONORA de Palència BAR TACHU a Itero de la Vega BAR COMUNERA a Burgos i BAR VELARDES per Valladolid.

També a: produccionesraras@hotmail.com

I PER TOT EL TERRITORI SERÀ A XTREEM MUSIC LA RESERVA D'ENTRADES ...
info@xtreemmusic.com

----------------------------------------
Hola de nuevo Brutólogos...!!! Esta Edición viene más fuerte que nunca, como podeis comprobar serán 12 las bandas para hacer una descarga total en ITERO DE LA VEGA (Palencia). Al AIRE LIBRE en esta ocasión y con un lugar para acampar la noche anterior y la siguiente. La cita inexcusable para amantes de estos estilos será el próximo día 15 de Mayo de 2010 desde las 12:00 PM "Puntual". Las entradas estarán a la venta en los puntos habituales de la zona Brutologa: LA PELU-LOQUERÍA (Córtate Stilismo)-DISCOS CENTER-ESTACION SONORA de Palencia BAR TACHU en Itero de la Vega BAR COMUNEROS en Burgos y BAR VELARDES para Valladolid.

También en: produccionesraras@hotmail.com

Y PARA TODO EL TERRITORIO SERÁ EN XTREEM MUSIC LA RESERVA DE ENTRADAS...
info@xtreemmusic.com


15 maig 2010 - Brutologos VI – Palencia
CRANI SÈPTIC + PESTA PORCINA + ANDRALLS + INFEST + DEAD MEAT + VELOCIDAD ABSURDA + RAS + FERMENTO + DISPRAXIA + RATO RARO + IMPALATOR + HIMURA

MAPA

INFO:
.