.
Ludi Metallici Radio Show

dimarts, de febrer 02, 2010

UNDER THE GROUND FEST

.

El 6 de març es durà a terme la segona edició del Under The Ground Fest, un festival que pretén ser una trobada d'un variat cartell en que tinguin cabuda diferents bandes de diferents estils i experiència. Si en la primera edició, celebrada a la Sala Salamandra de L'Hospitalet de Llobregat l'octubre del 2007, el cartell estava enfocat cap al thrash i el death, en aquesta ocasió s'ha buscat varietat en quant a estils, amb el denominador comú que totes les bandes són, com en l'anterior edició, de l'ambient underground català.

El festival es realitzarà a la Sala Lennon's, també a l'Hospitalet de Llobregat i al costat de la parada de metro de Av.Carrilet, de 20:00H a 00:30H, i el cartell està encapçalat per CRYOGEN, una banda de metall industrial que té ja 10 anys d'història i l' LP "Embryon (Tercer Acto)", amb molt bones crítiques. Completaran el cartell VIVID REMORSE, considerada una de les bandes més originals i prometedores del thrash barceloní, RESILENCE, un jove grup de death metal melòdic que presentarà el seu últim LP, i els debutants DEATH VALLEY, que practiquen un heavy metal clàssic i "macarra" a l'estil de Motörhead.

El preu de l'entrada anticipada és de 6 euros, i de 8 a taquilla. Amb tot, es pot comprar a preu de anticipada i recollir la mateixa nit a la sala reservant a l'adreça de correu electrònic:


Només cal dir-nos nom i cognom de les persones que recollireu les entrades.

http://www.myspace.com/cryogenbcn
http://www.myspace.com/resilencemetal
http://www.myspace.com/deathvalleyofficial

--------------------------------------------------------------------------

El 6 de marzo se llevará a cabo la segunda edición del Under The Ground Fest, un festival que pretende ser un encuentro de un variado cartel en que tengan cabida diferentes bandas de diferentes estilos y experiencia. Si en la primera edición, celebrada en la Sala Salamandra de L'Hospitalet de Llobregat en octubre del 2007, el cartel estaba enfocado hacia el thrash y el death, en esta ocasión se ha buscado variedad en cuanto a estilos, con el denominador común que todas las bandas son, como en la anterior edición, del ambiente underground catalán.

El festival se realizará en la Sala Lennon's, también en L'Hospitalet de Llobregat y junto a la parada de metro de Av.Carrilet, de 20:00H a 00:30H, y el cartel está encabezado por CRYOGEN, una banda de metal industrial que tiene ya 10 años de historia y el LP "Embryon (Tercer Acto)" con muy buenas críticas. Completarán el cartel VIVID REMORSE, considerada una de las bandas más originales y prometedoras del thrash barcelonés, RESILENCE, un joven grupo de death metal melódico que presentará su último LP y los debutantes DEATH VALLEY, que practican un heavy metal clásico y "macarra" al estilo de Motörhead.

El precio de la entrada anticipada es de 6 euros, y de 8 en taquilla. Con todo, se puede comprar a precio de anticipada y recoger la misma noche en la sala reservando a la dirección de correo electrónico:


Basta con decir el nombre y apellidos de las personas que recogeréis las entradas.

http://www.myspace.com/cryogenbcn
http://www.myspace.com/resilencemetal
http://www.myspace.com/deathvalleyofficial
.

1 comentari:

JoelT1 ha dit...

Yeh!! Gràcies per la publi! Allí hi serem :P

Joel Remorse