.
Ludi Metallici Radio Show

dimecres, d’abril 15, 2009

NEGRA NIT ACTUALITAT

.
Primer llençament en format vinil està en camí. Es tracta del nou Ep d'Aboriorth titulat "The Mystical and Tortuous Way Towards the Death, pt. 1". Dos nous temes de black metal cruel i dolorós en la seva línea habitual. La sortida està prevista per principis de Maig, fes la teva reserva ara. Trobaràs més informació en l'apartat d'edicions de la web.
http://negranit.paura.cat

Primera edición en formato vinilo está en camino. Se trata del nuevo Ep del proyecto galego Aboriorth, titulado "The Mystical and Tortuous Way Towards the Death, pt. 1". Dos nuevos temas de black metal cruel y doloroso en su linea habitual. El lanzamiento está previsto para principios de mayo. Haz ya tu reserva. Encontrarás más información en el apartado de ediciones de la web.
http://negranit.paura.cat

Distribució en exclusiva / Distribución en exclusiva :

NEGRA NIT DISTRO ha tancat un acord amb la discogràfica "De Profundis" de França per distribuir en exclusiva les seves edicions a Catalunya i Espanya a través nostre. Aviat tindrem còpies disponibles de la seva darrera edició, el nou treball de Peste Noire "Ballade cuntre lo Anemi francor". Poseu-vos en contacte amb nosaltres si necessiteu més informació.

NEGRA NIT DISTRO ha cerrado un acuerdo con la discográfica francesa "De Profundis" para distribuir en exclusiva sus ediciones en Catalunya y España. Pronto tendremos copias disponibles de su nueva edición, el tercer y nuevo trabajo de Peste Noire "Ballade cuntre lo Anemi francor". No dudes en contactarnos para más información.