.
Ludi Metallici Radio Show

dimarts, de gener 20, 2009

FOSCOR - Fuck God Tour 2009

.
S'han donat les primeres passes pel que serà l'edició del nou àlbum, i finals de Març serà el moment per a entrar de nou als The Room Studios i deixar que això torni a fluir. Encara no hi ha un títol definit, però les tasques de composició s'estan desenvolupant amb grans expectatives quant al resultat, que de nou serà editat per TEMPLE OF DARKNESS RECORDS abans d'estiu.
Us mantindrem informats sobre tots els detalls que es vagin esdevenint i arribant en les pròximes setmanes... simplement espereu un nova i profunda caiguda en l'enigmàtica essència del èsser humà... el tercer capítol està prop.

De moment i amb gran satisfacció, us podem anunciar les següent data en terres Catalanes pel 2009, així com una extensa gira per França. Acompanyant a OTARGOS (Fr) en la gira de presentació del seu nou treball, estarem al llarg de 9 dates, del 19 al 27 de Febrer en els escenaris del país veí, tancant la gira a Irun (Euskadi) el 28. Això és el FUCK GOD TOUR '09...


Se han dado los primeros pasos para lo que será la edición del nuevo álbum, y finales de Marzo será el momento para entrar de nuevo a los The Room Studios y dejar que esto vuelva a fluir. Todavía no hay un título definido, pero las tareas de composición se están desarrollando con grandes expectativas en cuanto al resultado, que de Nuevo será editado por TEMPLE OF DARKNESS RECORDS antes de verano.
Os mantendremos informados sobre todos los detalles que se vayan aconteciendo y alcanzando en las próximas semanas... simplemente esperad un nueva y profunda caída en la enigmática esencia del ser humano... el tercer capítulo está cerca.

De momento y con gran satisfacción, os podemos anunciar las siguientes 2 fechas en tierras Catalanas para el 2009, así como una extensa gira por Francia. Acompañando a OTARGOS (Fr) en la gira de presentación de su Nuevo trabajo, estaremos a lo largo de 9 fechas, del 19 al 27 de Febrero en los escenarios del país vecino, cerrando la gira en Irún (Euskadi) el 28. Esto es el FUCK GOD TOUR '09...



7 Febrer 2009 ST. CLIMENT DEL LLOBREGAT (Barcelona)
KANYA A SANT CLIMENT!!!:

NECRONOMICON (GER) + AVULSED + FOSCOR + LUX DIVINA + SETGE + DEATH OVER THREAT + TROBAR DE MORTE + UNBOUNDED SADISM


19 Febrer 2009:
Salle Emeraude / Fr - Bressuire + Food4Worm
20 Febrer 2009:
Floride / Fr - Nantes + Scars of Chaos
21 Febrer 2009:
Mondo Bizarro / Fr - Rennes + Fenguerous
22 Febrer 2009:
Espace B / Fr - Paris + Caedeath + Crixifiction
23 Febrer 2009:
La Rumeur / Fr - Lille + Banda Convidada
24 Febrer 2009:
Bar Laplace / Fr - Caen + Way to End
25 Febrer 2009:
Furious / Fr - Troyes + Embryonic Cells
26 Febrer 2009:
Heretic / Fr - Bordeaux + Cylenchar + Hellmouth
27 Febrero 2009:
Wheelie / Fr - Clermont Ferrand + Endless Agony
28 Febrer 2009:
Sala Tunk / Esp - Irun + Cylenchar