.
Ludi Metallici Radio Show

diumenge, de maig 13, 2007

EL BUQUE MALDITO Nº5

_
EL BUQUE MALDITO segueix la seva singladura i ja podeu disposar del número 5, ple d'entrevistes, articles, revisions, cròniques de festivals i una agradable ferum a mort.

Des de la seva portada, amb una excel·lent fotografia del curtmetratge de Nacho Cerdà "Aftermath" i fins la seva contraportada amb imatges de la pel·lícula "Cada ver es", l'aroma a mort romandrà durant les seves 72 pàgines.

Jess Franco, Nacho Cerdá, Dani Moreno, James J. Wilson, Maurice Devereaux i KNB, son els entrevistats en aquest número junt a les cròniques del Navidades sangrientas 2006, escrit pel nou col·laborador, Joan Mort, i del Fantcast 2007, escrit per Diego.

Articles d'una de les pel·lícules més fosques i desconegudes del cinema espanyol "Cada ver es", els orígens de la Hammer, escrit per un nou col·laborador, José Luís Alonso, revisions de la col·lecció de pel·lícules de ciència ficció editades en DVD per l'Atelier13, l'apartat de Disección on aquest cop parlem d'en Vincent Price, un reportatge del que podem veure a nivell nacional aquest 2007 juntament amb un bon número de revisions de pel·lícules, curtmetratges i publicacions.

Preu: 2'5 Euros
Podeu aconseguir-lo a:


El buque maldito sigue su rumbo y ya tenéis disponible el número 5, lleno de entrevistas, artículos, reseñas, crónicas de festivales y un agradable olor a muerte.

Desde su portada, con la excelente fotografía del cortometraje de Nacho Cerdá "Aftermath" y hasta su contraportada con imágenes de la película "Cada ver es", el olor a muerte se mantendrá durante las 72 páginas.Jess Franco, Nacho Cerdá, Dani Moreno, James J. Wilson, Maurice Devereaux y KNB, son los entrevistados en este nuevo número junto a las crónicas del Navidades Sangrientas 2006, escrito por un nuevo colaborador, Joan Mort, y del Fantcast 2007, escrito por Diego.

Artículos sobre una de las películas más oscuras y desconocidas del cine español "Cada ver es", Los orígenes de la Hammer, escrito por otro nuevo colaborador, José Luis Alonso, reseñas de la colección de películas de ciencia-ficción editadas en dvd por L´Atelier 13, el apartado de Disección, donde esta vez hablamos sobre Vincent Price, un reportaje sobre lo que podremos ver a nivel nacional durante este 2007 y llamado La sangre que se nos avecina, junto a buen número de reseñas de películas, cortometrajes y publicaciones, es lo que podréis leer en este nuevo número por 2.50€.


Para coseguir tú número: