.
Ludi Metallici Radio Show

dimarts, d’agost 29, 2006

INICIEM LA NOVA TEMPORADA

Hola a tothom, comencem una nova temporada de concerts i amb ella inaugurem aquest espai que ens servirà per està més propers a vosaltres. A través d’ell us mantindrem informats al voltant de les nostres activitats i, alhora, us permetrà dir la vostre, o sigui, participar. Com??
Doncs al peu de cada publicació podreu afagiri un comentari o dir el que us sembli, sempre que estigui relacionat amb el tema a tractar.
Tambè hi ha un Tagboard on podeu afegiri dates de concerts, comentaris, etc.
En el apartat seccions només està activada l'Agenda on podreu consultar els events que organitzem nosaltres o els col-lectius que, d'una forma o una altra, treballen amb nosaltres. No cal dir que a mesura que vagi passant la temporada anirem activant la resta de seccions i ampliant aquest espai.

Per altra banda, no és cap secret que la temporada passada va anar més que malament i tampoc us és desconegut que en punts com Madrid els promotors han decidit tirar la tovallola temporalment. Malauradament, aquest problema, no és exclusiu de Madrid, aquí ens hem vist afectats per la mateixa crisi d’audiencia, (preferim no perdre el temps donant-li voltes al perque de tot això, penso que la resposta la te el mateix públic) pel que desde DR Produccions ens hem decidit a baixar el ritme de les nostres activitats fins veure cap a on va tot això. No cal dir que agraïm el suport donat pel públic que ha anat assistint als concerts d’una forma fidel (tots sabem qui som) i demanar disculpes, per si algun dels nostres comentaris, que en moments de rauxa, us hagin pogut afectar, tan sols volien ser un toc d'atenció per a aquesta nova fauna de autentics metal heads de cap de setmana amb expresió diabolico-malvada, consumidors de birra, internet i samarretes de grups del moment als quals s'els hi omple la boca d'autenticitat i son incapassos de moure el cul per a recolzar l'escena.


PROPERS CONCERTS

VADER + ILLDISPOSED + SEVERE TORTURE
15 d'Octubre a les 21:00 hores - SALA MEPHISTO (Barcelona)
VIDRES A LA SANG + CENSORED
4 de Novembre a les 21 a les 21:00 hores - SALA MEPHISTO (Barcelona)

1 comentari:

Cesc Fortuny i Fabré ha dit...

Espectacular, jo veig els banners i el tagboard perfectament. Està de conya!
SATANISME LLIBERTARI ODI REVOLUCIONARI